Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"savannah fruit"'
Autor:
Herick Fernando de Jesus Silva, Simone Abreu Asmar, Rayssa Camargo de Oliveira, José Magno Queiroz Luz, Berildo de Melo
Publikováno v:
Bioscience Journal, Vol 32, Iss 5 (2016)
Dipteryx alata Vog. (barueiro) is a native fruit of the Cerrado used in food and medicine. The species has never been domesticated and is currently at risk of extinction. Plant tissue culture is an important tool for the conservation of germplasm and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e76ec7286ab4040b3514b6d12e82ff9
Autor:
Rayssa Camargo de Oliveira, José Magno Queiroz Luz, Simone Abreu Asmar, Herick Fernando de Jesus Silva, Berildo de Melo
Publikováno v:
Bioscience Journal ; Vol. 32 No. 5 (2016): Sept./Oct.; 1138-1146
Bioscience Journal ; v. 32 n. 5 (2016): Sept./Oct.; 1138-1146
Bioscience journal
Universidade Federal de Uberlândia (UFU)
instacron:UFU
Bioscience Journal, Vol 32, Iss 5 (2016)
Bioscience Journal ; v. 32 n. 5 (2016): Sept./Oct.; 1138-1146
Bioscience journal
Universidade Federal de Uberlândia (UFU)
instacron:UFU
Bioscience Journal, Vol 32, Iss 5 (2016)
Dipteryx alata Vog. (barueiro) is a native fruit of the Cerrado used in food and medicine. The species has never been domesticated and is currently at risk of extinction. Plant tissue culture is an important tool for the conservation of germplasm and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c348ca616d9f17c209d0bc5c1a639905
https://seer.ufu.br/index.php/biosciencejournal/article/view/33682
https://seer.ufu.br/index.php/biosciencejournal/article/view/33682
Publikováno v:
Food Science and Technology, Vol 32, Iss 3, Pp 621-628 (2012)
The effect of replacing shortening and sugar on the physical and chemical properties of mangaba ice cream and its acceptability were evaluated. Ice cream formulations were tested with the following fat replacers: Selecta Light, Litesse, and Dairy Lo
Publikováno v:
Food Science and Technology v.32 n.3 2012
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
The effect of replacing shortening and sugar on the physical and chemical properties of mangaba ice cream and its acceptability were evaluated. Ice cream formulations were tested with the following fat replacers: Selecta Light, Litesse, and Dairy Lo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::b7776e81c1f7c7224cbf1bd821aeb69e
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612012000300029
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612012000300029
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 32, Issue: 3, Pages: 621-628, Published: 07 AUG 2012
The effect of replacing shortening and sugar on the physical and chemical properties of mangaba ice cream and its acceptability were evaluated. Ice cream formulations were tested with the following fat replacers: Selecta Light, Litesse, and Dairy Lo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::b7776e81c1f7c7224cbf1bd821aeb69e
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612012000300029&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612012000300029&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.