Zobrazeno 1 - 10
of 1 725
pro vyhledávání: '"satureja khuzestanica"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sajjad Roosta, Fatemeh Ghasemi, Yaser Mokhayeri, Saeed Choobkar, Mohammad Reza Nikbakht, Ebrahim Falahi
Publikováno v:
BMC Complementary Medicine and Therapies, Vol 24, Iss 1, Pp 1-8 (2024)
Abstract Background Several studies showed the hypoglycemic and hypolipidemic effects of Satureja Khuzestanica (SK) in animal models. This study aimed to determine the effect of SK supplementation on glycemic and lipid outcomes of patients with type
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1408909303684d498aa25a5dcf948731
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Carbohydrate Polymer Technologies and Applications, Vol 8, Iss , Pp 100544- (2024)
This study was conducted in response to a gap in the production of hydroxyl propyl methyl cellulose (HPMC) edible films from Satureja khuzestanica essential oil (SKEO) and to survey the preservation effect of natural edible films on the vapor phase.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2715fbeb1d94b7eb9b4c8c274746900
Autor:
Nasab, Mitra Omidi1 momidi68@yahoo.com, Khodakaramian, Gholam1 khodakaramian@yahoo.com
Publikováno v:
Biological Journal of Microorganism. Autumn2023, Vol. 12 Issue 47, Preceding p145-158. 16p.