Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"satsuma mandarin fruit"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 9, Pp 139-146 (2023)
Early-season Satsuma mandarin fruit produced in Chongqing are usually harvested when the flesh reaches the acceptable internal maturity standards, while the peel is still green. In order to solve this problem, ethylene degreening treatment is widely
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0f843b6ade74709b4910fca4b4224c3
Autor:
Shenghua Ding, Jing Zhang, Lvzhu Yang, Xinyu Wang, Fuhua Fu, Rongrong Wang, Qun Zhang, Yang Shan
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 2, p 412 (2020)
To elucidate the role of fruit cuticle in fungal infection, changes in cuticle composition and morphology of ‘Satsuma’ mandarin during ambient (at 25 °C) storage and their role in Penicillium digitatum infection were investigated. Results showed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8dafcc6e0418468bbd1cf0d474c09202
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rongrong Wang, Fuhua Fu, Xinyu Wang, Yang Shan, Jing Zhang, Shenghua Ding, Lvzhu Yang, Qun Zhang
Publikováno v:
Molecules
Volume 25
Issue 2
Molecules, Vol 25, Iss 2, p 412 (2020)
Volume 25
Issue 2
Molecules, Vol 25, Iss 2, p 412 (2020)
To elucidate the role of fruit cuticle in fungal infection, changes in cuticle composition and morphology of &lsquo
Satsuma&rsquo
mandarin during ambient (at 25 °
C) storage and their role in Penicillium digitatum infection were inv
Satsuma&rsquo
mandarin during ambient (at 25 °
C) storage and their role in Penicillium digitatum infection were inv
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marie-Vincente Albertini, Liliane Berti, Claude Gambotti, Olivier Pailly, Elodie Carcouet, François Luro
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2006, 54 (21), pp.8335-8339. ⟨10.1021/jf061648j⟩
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2006, 54 (21), pp.8335-8339. ⟨10.1021/jf061648j⟩
International audience; Most of the studies on organic acids and sugars in citrus were performed during fruit maturation, and less is known before this stage of development. The aim of our study was to investigate acids and sugars in lemon, lime, and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.