Zobrazeno 1 - 10
of 728
pro vyhledávání: '"sardinella maderensis"'
Publikováno v:
Food and Environment Safety, Vol 23, Iss 3, Pp 115-125 (2024)
The preference for smoked fish by Nigerians has made it imperative that the quality of smoked fish product be assessed during storage to reduce the loss associated with storage by bacteria which has a direct effect on the nutrient content of the fish
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46ea5c6a2cdd4474b7e52604c324dc03
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tolba, Bah Abba1,2 (AUTHOR), Tejedor-Junco, María Teresa3,4 (AUTHOR), El Mahmoud Hamed, Mohmed Salem1 (AUTHOR), Santana-Del Pino, Angelo5 (AUTHOR), Ould Brahim, Hamoud1 (AUTHOR), Zamel, Mohamed Lemine Cheikh1 (AUTHOR), Vadel Salihi, Ahmedou Mohamed2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. 5/23/2023, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ghana Journal of Science. 2023, Vol. 64 Issue 2, p49-58. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abdou Matinou Ogbon, Richmond Afoakwah, Kwadwo Kesse Mireku, Nounagnon Darius Tossavi, Ken MacKenzie
Publikováno v:
Biology, Vol 12, Iss 3, p 389 (2023)
This study is the first to provide information on the parasite fauna of Sardinella maderensis along the coasts of Benin and Ghana, and the first to investigate the potential use of parasites as biological tags in fish population studies in the area.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/26e0acd8c6b64aec868500e4aeff9d9d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
مجلة جامعة تشرين للدراسات والبحوث العلمية، سلسلة العلوم البيولوجية, Vol 45, Iss 3 (2023)
The research was conducted on Sardinella maderensis and Alosa fallax based on their importance for local consumption as food for humans and bait in catching other fish species. Fish samples were collected from the Ras Al-Baseet area north of the Syri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce0452ecbf01475d966d161591fc0311