Zobrazeno 1 - 10
of 1 584
pro vyhledávání: '"sardina pilchardus"'
Publikováno v:
Wellcome Open Research, Vol 9 (2024)
We present a genome assembly from an individual Sardina pilchardus (the sardine; Chordata; Actinopteri; Clupeiformes; Clupeidae). The genome sequence spans 869.40 megabases. Most of the assembly is scaffolded into 24 chromosomal pseudomolecules. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0bf00877fc340f59ecd3130aabcc40b
Autor:
Mozzon, Massimo a, ⁎, 1, Foligni, Roberta a, 1, Mannozzi, Cinzia b, ⁎, Galdenzi, Filippo a, Laurita, Romolo c, d, Tappi, Silvia e, f, Dalla Rosa, Marco e, f
Publikováno v:
In Food Research International January 2024 176
Autor:
Marta Caballero-Huertas, Marialetizia Palomba, Xènia Frigola-Tepe, Marta Muñoz, Simonetta Mattiucci, Jordi Viñas
Publikováno v:
International Journal for Parasitology: Parasites and Wildlife, Vol 20, Iss , Pp 1-11 (2023)
In recent years, a drop in the condition of the European sardine has been observed. Although several causes have been attributed to this issue, as overfishing and climate change, little is known about the link between ascaridoid nematode parasitisati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c531b1b5a14542de87f2c837adff271b
Autor:
Ferreira, Afonso a, ⁎, Garrido, Susana a, b, Costa, José Lino a, Teles-Machado, Ana b, c, Brotas, Vanda a, d, Brito, Ana C. a, d
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 10 July 2023 881
Autor:
Boutheina, Bessadok a, Leila, Ktari a, Besbes, Nadia a, Messina, Concetta Maria b, Santulli, Andrea b, Saloua, Sadok a, ∗
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science March 2023 31
Autor:
Barreira, Carla Fernanda Targueta a, de Oliveira, Vanessa Sales a, Chávez, Davy William Hidalgo a, Gamallo, Ormindo Domingues a, Castro, Rosane Nora b, Júnior, Pedro Côrrea Damasceno c, Sawaya, Alexandra Christine Helena Frankland d, da Silva Ferreira, Micheli e, Sampaio, Geni Rodrigues f, Torres, Elizabeth Aparecida Ferraz da Silva f, ⁎, Saldanha, Tatiana a
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2023 403
Autor:
Myrto Kakarelidou, Panagiotis Christopoulos, Alexis Conides, Despina P. Kalogianni, Theodore K. Christopoulos
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 3, p 677 (2024)
Food and fish adulteration is a major public concern worldwide. Apart from economic fraud, health issues are in the forefront mainly due to severe allergies. Sardines are one of the most vulnerable-to-adulteration fish species due to their high nutri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c0cf15e812c441e8912bf53d8e415f6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Marine Environmental Research July 2022 179