Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"sapodilla fruit"'
Publikováno v:
Food ScienTech Journal, Vol 3, Iss 2, Pp 140-149 (2021)
The young sapodilla fruit will take when harvesting is brownish green and has an astringent taste, called off-grade sapodilla fruit. The astringent taste of the fruit is due to the high tannin content. Soaking with a salt solution is a treatment done
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e3a52e1b3c14aa4b06f51aeb52c76d0
Publikováno v:
Rona Teknik Pertanian, Vol 11, Iss 2, Pp 67-77 (2018)
Abstract. Terminal velocity is one of the hydrodynamic fruits properties that significant in the development of sorting equipment. The study aimed to determine terminal velocity of sapodilla which could be used while develop a sorter. The terminal ve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b12ceb9c2bc47c7a85bcd27d635f323
Autor:
Ola Lasekan, Siew Peng Yap
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 16, Iss 1, Pp 801-806 (2018)
Twenty-nine aroma-active compounds were quantified in fresh and dried sapodilla fruits grown in Malaysia. Sensory studies revealed distinct differences in the overall orthonasal aroma of the fresh and dried fruits. Whilst, the fresh fruit was charact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd0d340b52514944bfb49b9646b066fa
Publikováno v:
Microbiology Indonesia, Vol 13, Iss 4 (2020)
The research aimed to identify indigenous yeast antibacterial activity from sapodilla fruit against Escherichia coli and Staphylococcus aureus, which conducted by experimental methods and followed by descriptive analysis. This study was done by the i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/754680e0cec84f9aa8fdd4a1edd057cf
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 44, Iss 4, Pp 535-539 (2006)
Sapodilla fruits were exposed to the ethylene action inhibitor 1-methylcyclopropene (1-MCP) at 0, 40 or 80 nL/L for 24 h at 20 °C. Fruits were then stored at 20 °C and 85−95 % relative humidity and later assessed for quality and ripening characte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ad9fd0b7f474c22ae9c9d49ed5a6219
Publikováno v:
Rona Teknik Pertanian, Vol 11, Iss 2, Pp 67-77 (2018)
Terminal velocity is one of the hydrodynamic fruits properties that significant in the development of sorting equipment. The study aimed to determine terminal velocity of sapodilla which could be used while develop a sorter. The terminal velocity of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.