Zobrazeno 1 - 10
of 386
pro vyhledávání: '"sanification"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eliane Maria Ravasi Stéfano Simionato, Ivan Herman Fischer, Mirian Souza Fileti, José Eduardo Peres, Maria Cecília Arruda, Diego Scacalossi Voltan
Publikováno v:
Semina: Ciências Agrárias, Vol 32, Iss 1, Pp 173-180 (2011)
This work had the purpose to evaluate the quality of the minimally processed snap bean in function of rinse and sanification operations. Snap bean cv. Itatiba 2 were selected, cleaned, processed and submitted to the following treatments: T1 – rinse
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2759a99426647ed8eed0aa1e5b2a002
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 8, Pp 25-29 (2013)
The application of sanification protocols is a pre-requisite for safety and hygienic quality assurance of foodstuff. At the moment food business operators establish own hygienic standards based on literature or internal standards. The aim of this stu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/426f0ea8f90146e4ae5443b92b3100d9
Autor:
Giuseppe Malaguti, Giulia Fiorini, Giovanni Pareschi, Adriano De Rosa, Luigi Lessio, M. Fiorini, Fausto Cortecchia, Andrea Bianco, Matteo Lombini, Alessio Zanutta, Emiliano Diolaiti
Publikováno v:
Optics express. 29(12)
The transmission of airborne pathogens represents a major issue to worldwide public health. Ultraviolet light irradiation can contribute to the sanification of air to reduce the pathogen transmission. This study concerns the design of a compact filte
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science and Technology, Vol 20, Iss 1, Pp 1-7 (2000)
Linhagem selvagem de Streptococcus thermophilus isolada de leite pasteurizado foi avaliada em modelo experimental quanto a adesão em superfície de aço inoxidável e comportamento frente à limpeza e sanificação. Em leite, a adesão do microrgani
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.