Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"samia ricini"'
Publikováno v:
Journal of Dental Research, Dental Clinics, Dental Prospects, Vol 18, Iss 2, Pp 129-134 (2024)
Background. Synthetic fibers have many benefits in clinical practice; however, they cause microplastic pollution, and their unaffordable price increases treatment costs. Natural silk fibers require biocompatibility assessment. This study investigated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7bc6699fd493444eaed29332bbe421d6
Fiber Length of Eri Silk Cocoons and Influence of Staple Cutting during Spinning Preparatory Process
Publikováno v:
Journal of Natural Fibers, Vol 19, Iss 7, Pp 2660-2674 (2022)
The range of single fiber length in both white and brick red eri cocoons is very high due to inactivity of Filipi’s gland of silkworm along with open structure of cocoons’ shells. This wide range can be reduced by staple cutting process after coc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a9ae980182f4c1aaa5572dd3c1da147
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Insects, Vol 13, Iss 3, p 294 (2022)
Samia ricini nucleopolyhedrovirus (SariNPV) is one of the main pathogens of S. ricini sericulture and its infection causes severe impacts on economic sericulture development. To explore and reveal the molecular mechanisms of S. ricini in response to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f34dc0b839f34b5eb7741e4d817fce96
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 9, p 2588 (2021)
The emergence of excessive free radicals leads to the destruction of various systems within the body. These free radicals also affect nutritional values, color, taste, and emit an odor akin to rancid food. Most food industries use synthetic antioxida
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4210d094a4b543bda14cd918583f821c
Publikováno v:
Journal of Insects as Food and Feed. 8:101-107
Samia ricini (Wm. Jones) and Samia cynthia (Drury) (Lepidoptera: Saturniidae) have been used as traditional sources of food as well as silk-producing insects. However, the phylogenetic relationship between the two silkworms remains to be addressed. I
Publikováno v:
Journal of Agrometeorology. 23:256-259