Zobrazeno 1 - 10
of 23 789
pro vyhledávání: '"salted fish"'
Autor:
Fitrinaldi1 fitrinaldimr@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Syntax Literate. 2024, Vol. 9 Issue 11, p6129-6136. 8p.
Autor:
Nangkah Apituley, Yolanda Marla Tania1 yolanda.apituley@fpik.unpatti.ac.id, Risky1, Nanlohy, Hellen1
Publikováno v:
Business Review & Case Studies. Aug2024, Vol. 5 Issue 2, p245-254. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Morshdy, Alaa Eldin M. A.1, Tharwat, Ahmed E.1, Maarouf, Hassan2, Moustafa, Maha2, Darwish, Wageh S.1 wagehdarwish@gmail.com, El-Ghareeb, Waleed R.1,3, Alsayeqh, Abdullah F.4, Mustafa, Nafissa A.5
Publikováno v:
Open Veterinary Journal. 2023, Vol. 13 Issue 12, p1738-1743. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Expósito Álvarez, José Ángel1 joseangel.exposito@uca.es
Publikováno v:
Arqueología Iberoamericana. dic2023, Vol. 52, p172-185. 14p.
Autor:
Alaa Eldin M.A. Morshdy, Ahmed E. Tharwat, Hassan Maarouf, Maha Moustafa, Wageh S. Darwish, Waleed R. El-Ghareeb, Abdullah F. Alsayeqh, Nafissa A. Mustafa
Publikováno v:
Open Veterinary Journal, Vol 13, Iss 12, Pp 1738-1743 (2023)
Background: In Egypt, salted fish is considered a typical processed fish, including salted sardine, salted mullet (feseikh), keeled mullet (sahlia), and herrings. High-quality protein, polyunsaturated fatty acids, vital amino acids, and trace mineral
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9dc040832de54e80bf55aee51d968828
Publikováno v:
E3S Web of Conferences; 11/23/2024, Vol. 595, p1-9, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.