Zobrazeno 1 - 10
of 378
pro vyhledávání: '"salted duck egg white"'
Mooncake production waste: Nutritional value and comprehensive utilization of salted duck egg white.
Autor:
Yao, Xinjun1 (AUTHOR), Xu, Jicheng1 (AUTHOR) xujicheng@ahpu.edu.cn, Adhikari, Benu2 (AUTHOR) benu.adhikari@rmit.edu.au, Lv, Weiqiao3 (AUTHOR), Chen, Huizhi4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Aug2022, Vol. 46 Issue 8, p1-15. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
Salted duck egg is one of the most popular products, and China is one of the major countries consuming salted duck egg products. However, due to the high salt content of salted egg white and low physical and chemical properties such as gel, many fact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d1eb2b19e9d4e6ea0927255c745d024
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 30 November 2022 221:61-70
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Salted duck egg white contains many kinds of high quality protein, but it is often discarded as food factory waste because of high salinity and other reasons. The discarded salted duck egg white not only causes a waste of resources, but also causes e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ce2100ea53f4da78f22234fd9cb4629
Autor:
Du, Mingyang, Sun, Zhigang, Liu, Zengnan, Yang, Yue, Liu, Ziyuan, Wang, Yexuan, Jiang, Bin, Feng, Zhibiao, Liu, Chunhong
Publikováno v:
In LWT 1 May 2022 161
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2022 124 Part A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiao, Gongnian1 (AUTHOR), Chen, Yuanzhe1 (AUTHOR), Fang, Ruosi1 (AUTHOR), Xiao, Chaogeng2 (AUTHOR), Yuan, Haina1 (AUTHOR), Chu, Bingquan1 (AUTHOR), Liu, Xuangan1 (AUTHOR), Gong, Jinyan1 (AUTHOR) gongjinyan1982@163.com
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Dec2019, Vol. 7 Issue 12, p3941-3949. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.