Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"salted–dried fish"'
Autor:
Yu, Hui a, ⁎, 1, Liu, Weihong a, 1, Zhou, Xingxiang b, Lv, Hanqi b, Nakano, Toshiki c, Liu, Haimei a, Zhao, Qin a, Yang, Gangqiang b, ⁎⁎
Publikováno v:
In LWT 15 May 2024 200
Autor:
Svetlana Lyashenko, Tarik Chileh-Chelh, Miguel Ángel Rincón-Cervera, Svetlana P. Lyashenko, Zalina Ishenko, Oleg Denisenko, Valentina Karpenko, Irene Torres-García, José Luis Guil-Guerrero
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 5, p 1083 (2023)
The fillets and roes of 29 species of dry-salted fishes consumed in Eurasian countries were analyzed for fatty acids (FAs), tocols, and squalene, looking for derived health benefits. FAs were analyzed by GC-FID, and tocols and squalene were analyzed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ceb7059d9e74b4fbbb025b7b2c59d14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lyashenko, Svetlana, Chileh Chelh, Tarik, Rincón Cervera, Miguel Ángel, Ishenko, Zalina, Denisenko, Oleg, Karpenko, Valentina, Torres García, Irene, Guil Guerrero, José Luis
The fillets and roes of 29 species of dry-salted fishes consumed in Eurasian countries were analyzed for fatty acids (FAs), tocols, and squalene, looking for derived health benefits. FAs were analyzed by GC-FID, and tocols and squalene were analyzed
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2382::682749ac6b2a9d621fd7664ac9179258
http://hdl.handle.net/10835/14412
http://hdl.handle.net/10835/14412
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nuray Erkan
Publikováno v:
Volume: 3, Issue: 1 29-35
Food and Health
Food and Health
Changes in biochemical and sensory attributes of Turkish traditional salted dried fish products "ciroz" during storage packaged by oxygen absorber and vacuum were investigated. For this purpose, total volatile basic nitrogen (TVB-N), trimethylamine n
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
González, Ruth M, Doumarco, José, Zimberg, Bernardo, Vignolo, Mario, Giudice, Horacio, Inocente, Gustavo, Odizzio, Marta, Moreira, Javier
Publikováno v:
COLIBRI
Universidad de la República
instacron:Universidad de la República
Universidad de la República
instacron:Universidad de la República
Postprint Trabajo presentado al World Renewable Energy Congress. Denver, USA , 1996.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::bb3267ec34e947009c76596d77bd0319
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.