Zobrazeno 1 - 10
of 10 427
pro vyhledávání: '"salt taste"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chen R; School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, China., Liu XC; School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, China., Yao X; Linyi Jinluo Win Ray Food Co. Ltd, Linyi, China., Wang W; Linyi Jinluo Win Ray Food Co. Ltd, Linyi, China., Xiang J; School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, China.; Qingyuan Food Inspection Center, Qingyuan, China., Tomasevic I; Faculty of Agriculture, University of Belgrade, Belgrade, Serbia.; German Institute of Food Technologies (DIL), Quakenbrück, Germany., Sun W; School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, China.; Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou, China.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2024 Dec 06. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 06.
Autor:
Salles, Christian
Publikováno v:
In La Presse Médicale Formation August 2024 5(4):309-316
The complexities of salt taste reception: insights into the role of TMC4 in chloride taste detection
Publikováno v:
Frontiers in Molecular Neuroscience, Vol 17 (2024)
Although salt is an essential substance vital to life, excessive salt intake could cause various health issues. Therefore, new technologies and strategies should be developed to reduce salt intake without compromising taste. However, the underlying p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22e5d33b1dd94d59bffc818a12691ff5