Zobrazeno 1 - 10
of 184
pro vyhledávání: '"salt addition"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 15, Pp 85-93 (2024)
In order to investigate the effect of salt addition on the fermentation of shrimp paste, the physicochemical indexes, sensory attributes and bacterial communities of shrimp paste (noted as C10, C15, C20 and C25, respectively) with four salt concentra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d755a1adab14cd9b638655cab3a7bff
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 2, p 524 (2024)
The demand for functional foods is increasing, particularly concerning plant-based probiotic products. These products are becoming a popular alternative to dairy-based options. However, fermented vegetables have a high salt content, which can have ne
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e166be4af4a4eb783db513c4970f2ad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Medžiagotyra, Vol 25, Iss 2, Pp 171-176 (2019)
The addition of CMC (Carboxymethylcellulose, Sodium Salt) may improve the hydrogen uptake-release properties of Mg since it has a relatively low melting point and the melting of CMC during transformation-involving milling may make the milled samples
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a7a38c38b2e477e9d75291ca45aef17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 8, Iss 4 (2019)
Based on 247 growth data, the growth of S. aureus 2064 in dependence on temperatures (8-50°C) and aw values (0.999-0.83) was described. Optimal values of aw at all studied temperatures were determined by using Gibson model. Its compatibility was con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96a7ca5794334da6bc76661c72051225
Autor:
Bowdish, Todd I., Stiling, Peter
Publikováno v:
Oecologia, 1998 Jan 01. 113(3), 400-405.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4221866
Publikováno v:
Spanish Journal of Agricultural Research, Vol 17, Iss 2, Pp e0604-e0604 (2019)
The present study aimed to evaluate the effect of salinity and feeding frequency on zootechnical performance of Pterophyllum scalare and Heros severus five-day-old post-larvae. Two experiments were performed in a completely randomized experimental de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b01d192f61e47aaad892899903758d6
Autor:
Ikuo Kurisaki, Seiya Tanaka, Ichiro Mori, Toshihito Umegaki, Yoshiharu Mori, Shigenori Tanaka
Publikováno v:
Journal of computational chemistryREFERENCES.
Considering the importance of elucidating the heat transfer in living cells, we evaluated the thermal conductivity κ and conductance G of hydrated protein through all-atom non-equilibrium molecular dynamics simulation. Extending the computational sc