Zobrazeno 1 - 10
of 567
pro vyhledávání: '"sake (Japanese rice wine)"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Toru Shigematsu, Taisei Kuwabara, Yuki Asama, Rinta Suzuki, Minami Ikezaki, Kazuki Nomura, Saori Hori, Akinori Iguchi
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 5, p 770 (2024)
The HHP inactivation behaviors of Niigata sake yeast Saccharomyces cerevisiae strain S9arg and its aerobic respiratory-deficient mutant strains were investigated after cultivating them in a YPD media containing 2% to 15% glucose, as well as in moromi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7bb0fb8906746d1878abf80d7444aee
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry. 68:796-802
Selection of foods by animals largely depends on their physiological condition. In this paper, we reported how physiological changes in rats after ingestion of sake (Japanese rice wine) affected their preference for different kinds of sake. Rats coul
Publikováno v:
JOURNAL OF THE BREWING SOCIETY OF JAPAN. 100:49-55
Autor:
Kazuichi Hayakawa, Shuji Kodama, Akinobu Matsunaga, Kazuya Nakagomi, Atsushi Yamamoto, Keizou Matsui
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 50:767-770
The amounts of D- and L-lactic acids during the brewing process of sake were determined by capillary electrophoresis using 2-hydroxypropyl-beta-cyclodextrin as a chiral selector. Because L-lactic acid, which prevents the growth of nonuseful microorga
Autor:
Toru Shigematsu, Yuta Kaneko, Minami Ikezaki, Chihiro Kataoka, Kazuki Nomura, Ayana Nakano, Jotaro Aii, Toshio Aoki, Takashi Kuribayashi, Mitsuoki Kaneoke, Saori Hori, Akinori Iguchi
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 10, p 2247 (2021)
A sparkling-type draft cloudy sake (Japanese rice wine), AWANAMA, was recently developed using high hydrostatic pressure (HHP) treatment as a non-thermal pasteurization method. This prototype sake has a high potential market value, since it retains t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d90f49967fb4206927e05840010f0b7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Takahashi, Kei1 (AUTHOR) k.takahashi@nrib.go.jp, Kohno, Hiromi1 (AUTHOR), Okuda, Masaki1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Rice (19398425). 4/12/2024, Vol. 17 Issue 1, p1-12. 12p.