Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"saeu-jeotgal"'
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 4, p 524 (2022)
Saeu-jeotgal, a Korean fermented shrimp food, is commonly used as an ingredient for making kimchi and other side dishes. The high salinity of the jeotgal contributes to its flavor and inhibits the growth of food spoilage microorganisms. Interestingly
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f31ff5c798704eb8884b8075b431dffa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yao Z; 1Division of Applied Life Science (BK21 Plus), Graduate School, Gyeongsang National University, Jinju, 52828 Korea., Kim JA; 1Division of Applied Life Science (BK21 Plus), Graduate School, Gyeongsang National University, Jinju, 52828 Korea., Kim JH; 1Division of Applied Life Science (BK21 Plus), Graduate School, Gyeongsang National University, Jinju, 52828 Korea.; 2Institute of Agriculture and Life Science, Gyeongsang National University, Jinju, 52828 Korea.
Publikováno v:
Food science and biotechnology [Food Sci Biotechnol] 2017 Dec 26; Vol. 27 (3), pp. 765-772. Date of Electronic Publication: 2017 Dec 26 (Print Publication: 2018).