Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"s-alk(en)ylcysteine sulfoxides"'
Autor:
Dai, Xiaomei a, b, Yu, Zhifang a, ⁎
Publikováno v:
In Food Research International August 2022 158
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science. 33:73-83
Greening is a major problem for garlic’s quality. This phenomenon leads to discoloration of the product and is directly related to the alliinase-catalyzed conversion of isoalliin into 1-propenyl-containing thiosulfates. Garlic crushing, refrigerati
Autor:
Jana Horníčková, Roman Kubec, Jan Velíšek, Karel Cejpek, Jaroslava Ovesná, Helena Stavělíková
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 29, Iss 4, Pp 373-381 (2011)
The contents of three S-alk(en)ylcysteine sulfoxides (alliin, methiin, and isoalliin) were determined in the leaves, pseudostems, and bulbs of six garlic genotypes (two flowering plant morphotypes, two semi bolters, and two scape absent morphotypes)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96b58aaede6a40f6866362c136e0f670
Autor:
Jana Horníčková, Roman Kubec, Karel Cejpek, Jan Velíšek, Jaroslava Ovesná, Helena Stavělíková
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 28, Iss 4, Pp 298-308 (2010)
The contents of major S-alk(en)ylcysteine sulfoxides (namely alliin, methiin and isoalliin) were determined in a set of 58 various garlic genotypes (22 flowering plant morphotypes, 14 semi bolting plants and 22 scape absent morphotype plants), repres
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25c7f742a60b4323b9ebac79c3a44e1e
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 24, Iss 4, Pp 149-155 (2006)
This review article gives a brief survey of principal pathways that lead to the biosynthesis of most important peptides occurring in foods. Glutathione, selected plant γ-glutamyl peptides, and animal histidine dipeptides are included in this review.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5810e008cfcc4f808e45260aa437783e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.