Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"s-alk(en)ylcysteine sulfoxide"'
Autor:
Dai, Xiaomei, Yu, Zhifang
Publikováno v:
In Food Research International August 2022 158
Autor:
Xiaomei Dai, Zhifang Yu
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.). 158
The biosynthetic mechanism of S-alk(en)ylcysteine sulfoxides (CSOs), a flavor precursor and nonvolatile medicinal compound in chive is still poorly understood. In the present study, transcriptomic analysis was used to investigate the biosynthetic mec
Autor:
Jana Horníčková, Roman Kubec, Jan Velíšek, Karel Cejpek, Jaroslava Ovesná, Helena Stavělíková
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 29, Iss 4, Pp 373-381 (2011)
The contents of three S-alk(en)ylcysteine sulfoxides (alliin, methiin, and isoalliin) were determined in the leaves, pseudostems, and bulbs of six garlic genotypes (two flowering plant morphotypes, two semi bolters, and two scape absent morphotypes)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96b58aaede6a40f6866362c136e0f670
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Guangxi Zhiwu, Vol 43, Iss 2, Pp 221-233 (2023)
Allium L. is one of the largest genera of angiosperms, including garlic, onion, green Chinese onion, Chinese chive and other important vegetable crops with unique spicy flavor. S-alk(en)ylcysteine sulfoxides, the unique secondary metabolites of Alliu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/855530060e55446bbdd85accf2af26fe
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 29:373-381
Hornickova � J.,� KubecR.,� VelisekJ.,� CejpekK.,� Ovesna � J.,� Stavělikova � H.� (2011):� Changes of S-alk(en)ylcysteine sulfoxide levels during the growth of different garlic morphotypes.�CzechJ.�Food� Sci.,�29:�373-
Publikováno v:
Guihaia. Feb2023, Vol. 43 Issue 2, p221-233. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
IVANOVA, M. I.1 ivanova_170@mail.ru, BAIKOV, A. A.1 physiol@inbox.ru, GINS, E. M.2 katya.888888@yandex.ru, GINS, V. K.1 v.gins@inbox.ru, KASHLEVA, A. I.1 vniioh@yandex.ru, GINS, M. S.1,3 anirr@bk.ru, MOTYLEVA, S. M.4 motyleva_svetlana@mail.ru, PIVOVAROV, V. F.1 plant.physiol@yandex.ru, SMUROVA, N. V.5 plant.physiol@ro.ru
Publikováno v:
SABRAO Journal of Breeding & Genetics. Jun2024, Vol. 56 Issue 3, p1049-1059. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.