Zobrazeno 1 - 10
of 149
pro vyhledávání: '"rumen liquor"'
Anaerobic fermentation of rice bran using rumen liquor for desirable chemical changes as animal feed
Autor:
Khan Md. Shaiful Islam, Mabrouk Elsabagh, Renlong Lv, Hoang Lam Dang, Toshihisa Sugino, Taketo Obitsu
Publikováno v:
Journal of Advanced Veterinary and Animal Research, Vol 9, Iss 4, Pp 728-735 (2022)
Objective: The objectives of this research are to overcome the limitations of rice bran (RB) and de-oiled rice bran (DORB) by fermentation anaerobically using inoculum from the rumen of a canulated sheep for desirable chemical changes. Materials and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed219d8809394841b4a8cebccecea242
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 10, Iss 12, Pp 2397-2404 (2022)
The study was conducted to investigate the effects of ensiled guinea grass (GG)- cassava peel (CSP) enriched with soybean cheese waste (SBCW) in varying proportions into 4 treatments: T1 (GG100%), T2 (GG80% + CSP10% + SBCW10%), T3 (GG60% + CSP30% + S
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b0d57497f8c4ae0bc6525a6aecc5cf3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Samira El Otmani, Youssef Chebli, Bernard Taminiau, Mouad Chentouf, Jean-Luc Hornick, Jean-François Cabaraux
Publikováno v:
Biology, Vol 10, Iss 12, p 1237 (2021)
The olive cake (OC) and the cactus cladodes (CC) are two alternative feed resources widely available in the southern Mediterranean region that could be used in ruminants’ diet. Their impact on the rumen bacterial ecosystem is unknown. This work aim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a8088dcb12e4ba1b1690d47aff97813
Autor:
Pius Lutakome, Fred Kabi, Francis Tibayungwa, Germana H. Laswai, Abiliza Kimambo, Cyprian Ebong
Publikováno v:
Animal Nutrition, Vol 3, Iss 3, Pp 300-308 (2017)
Use of nonlinear mathematical models has been majorly based on in vitro gas production (GP) data generated when substrates are incubated with rumen liquor from fistulated steers. However, existing evidence suggests that rumen liquor from slaughtered
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2bb4b9bb33124cbbad96f8326b326049
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 23, Iss 2, Pp 325-332 (2017)
In vitro gas production technique (IVGPT) is a routine method in nutritional sciences to determine energy content, organic matter (OM) digestibility, and fermentation kinetics of feedstuffs. After collecting from two ruminally cannulated Holstein hei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a60a8ee349044394afe627c320e3749d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Media Peternakan, Vol 36, Iss 3, Pp 216-223 (2013)
Probiotic is a live microbial culture which has positive effect on animal by improving the natural balance of microflora in the digestive tract. This experiment aimed to screen and identify indigenous lactic acid bacteria (LAB) from rumen liquor and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12ce591cc017413ab9bbb80a4859c4b8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.