Zobrazeno 1 - 10
of 112
pro vyhledávání: '"rumen bacterial community"'
Publikováno v:
Animal Nutrition, Vol 17, Iss , Pp 418-427 (2024)
This study investigated the effects of β-alanine (β-Ala) on rumen fermentation, nutrient digestibility, nitrogen (N) metabolism, plasma biochemical parameters, and rumen bacterial communities in beef steers. Six steers with initial liveweight of 25
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e2952bcf74f4c038eb2d3e92c9d62da
Autor:
Lingyan Li, Jiachen Qu, Huan Zhu, Yuqin Liu, Jianhao Wu, Guang Shao, Xianchao Guan, Yongli Qu
Publikováno v:
Animal Bioscience, Vol 37, Iss 2, Pp 261-273 (2024)
Objective The objective of this study was to evaluate the growth performance, rumen fermentation parameters and bacterial community of post-weaning dairy calves in response to five diets varying in corn silage (CS) inclusion. Methods A total of forty
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67b66622514641538151f0bba0d508e6
Autor:
Huiying Ji, Lili Chen, Yi Ma, Abraham Allan Degen, Zhengrong Yuan, Hualong Chen, Jianwei Zhou
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 10, p 1967 (2024)
Traditionally, Tibetan sheep only graze pastures without any supplementary feed. However, in recent years, feedlots are being used for fattening Tibetan sheep. The present study compared the growth rates, blood parameters, rumen fermentation, and bac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c064b95b8fd54d3b913941a9c12941f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hu Liu, Tao Ran, Chengfu Zhang, Wenzhu Yang, Xiukun Wu, Allan Degen, Ruijun Long, Zunji Shi, Jianwei Zhou
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
The yak (Bos grunniens), an indigenous bovine on the Qinghai-Tibetan plateau (QTP), is reported to digest low quality forage to a greater extent and to require less protein and energy for maintenance than the introduced Qaidam cattle (Bos taurus). Ru
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84b8615e9d7e4e9bbfb1f34f28691d86
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 9 (2022)
We investigated the temporal dynamics of ruminal pH and the composition and predicted functions of the rumen bacterial community in Holstein cows during the periparturient period. Eight multiparous Holstein cows (body weight; 707.4 ± 29.9 kg, parity
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/270d941d056046c8b61c87e82b0e330c
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
The objective of the present study was to investigate the effects of feeding different amounts of Aspergillus oryzae culture (AOC) on the degradation rate of various feeds for 24 h, rumen fermentation parameters, microbial community, and blood cell c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1bdc429946d7414cba272767cf0ca624
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jinhui Li, Hui Yan, Jiaxin Chen, Chunhui Duan, Yunxia Guo, Yueqin Liu, Yingjie Zhang, Shoukun Ji
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 9, p 427 (2022)
In this study, we aimed to establish the correlation between ruminal fermentation parameters and the bacterial community by comparing those of the goat, sheep, and cow, thus illustrating the main bacteria causing the difference in rumen fermentation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30f7588801304f77932f76a0d943a799