Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"rostlinná strava"'
Autor:
Ewin Jeannette
Ačkoli se mnohdy přejídáme, jsme vlastně v podstatě podvyživení. Nemalou měrou k tomu přispívá nevhodný způsob stravování. Je potřeba přejít k čerstvým ekologicky vypěstovaným rostlinným potravinám, které našemu organismu p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pediatrie pro Praxi; Dec2020, Vol. 21 Issue 6, p409-413, 4p
Autor:
Hondlíková, Tereza
Plant-based food alternatives are a broad group of products that are intended to replace animal foods both nutritionally and sensorially. At the moment, the Czech market offers plant-based alternatives mainly for milk, cheese, and meat. A major poten
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2186::ea4a691da07b6be44d77d951a65792a7
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-528796
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-528796
Autor:
Růžek, Vojtěch
Noncommunicable diseases are growing global issue with significant economic consequences, leading to large direct (expenditures for treatment) and indirect (arising from decreased productivity) costs. Plant-based diet has been shown to decrease the r
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2186::fbe26fdeda38e2def7170b0d20a7631a
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-506472
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-506472
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1c27bd030036eaa11846bd7def59b771
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85100757396&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85100757396&partnerID=MN8TOARS
Publikováno v:
General Practitioner / Praktický Lékař. 2021, Vol. 101 Issue 2, p74-84. 11p.
Autor:
Gazdíková, Pavla
The experimental part of the thesis deals with production and monitoring of microbiological indicators in acidified plant products during their storage. Four raw materials were used for production: soy, almond, cashew and poppy. In microbiological an
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-427865