Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"rosemary essential oils"'
Autor:
Yeqin Huang, Heran Xu, Mengting Ding, Jingyi Li, Di Wang, Hui Li, Meiyu Sun, Fei Xia, Hongtong Bai, Min Wang, Meiling Mo, Lei Shi
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 2, p 586 (2023)
Nowadays, the demand for rosemary essential oils (REOs) in the cosmetic, food, and pharmaceutical industries is increasing, and the abundant germplasm resources of rosemary provide more possibilities for functional applications. The REOs from six cul
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1df399410594c4cacd68ecacd2838bd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jana Petrová, Margarita Terentjeva, Czeslaw Puchalski, Jana Hutková, Attila Kántor, Martin Mellen, Juraj Čuboň, Peter Haščík, Maciej Kluz, Rafal Kordiaka, Simona Kunová, Miroslava Kačániová
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 9, Iss 1, Pp 530-537 (2015)
The aim of the present work was monitoring of chicken quarters microbiological indicators after treatment by ethylenediaminetetraacetate (EDTA), lavender (Lavandula angustifolia L.) and rosemary (Rosmarinus officinalis L.) essential oil, stored under
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c74e7a302f044432afb6da206995d23b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Attila Kántor, Marián Tokár, Eva Ivanišová, Margarita Terentjeva, Czesław Puchalski, Miroslava Kačániová
Publikováno v:
Proceedings of the Latvian Academy of Sciences. Section B, Natural Sciences, Vol 71, Iss 6, Pp 461-467 (2017)
The aim of the study was to evaluate the antimicrobial effect of sage and rosemary essential oils (EO) on microbiota of fresh chicken breast. Sample treatments were stored without packaging, vacuum-packaged, vacuum-packaged with EDTA 1.5% v/w, sage a
Autor:
Margarita Terentjeva, Jana Petrová, Attila Kántor, Miroslava Kačániová, Maciej Kluz, Czesław Puchalski, Martin Mellen, Jana Hutková, Juraj Čuboň, Peter Haščík, Simona Kunová, Rafal Kordiaka
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 9, Iss 1, Pp 530-537 (2015)
The aim of the present work was monitoring of chicken quarters microbiological indicators after treatment by ethylenediaminetetraacetate (EDTA), lavender (Lavandula angustifolia L.) and rosemary (Rosmarinus officinalis L.) essential oil, stored under