Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"rose fruits"'
Publikováno v:
Регуляторные исследования и экспертиза лекарственных средств, Vol 13, Iss 2, Pp 184-194 (2023)
Ascorbic acid (vitamin C) is involved in many vital biochemical processes in the human body. Rose hips are a natural source of ascorbic acid. Rose hips are used in decoctions and many vitamin herbal teas. Russian compendial methods for the quantitati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f80c0dba2944c51984a1f14e0948274
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 2, p 691 (2024)
The use of waste brings many environmental and economic benefits to the country. One of the by-products of the fruit industry in Poland is rose fruits pomace. Rose fruit has great nutritional value and is a rich source of beneficial bioactive compoun
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4ed02058e1547299d04b84bf2d6566e
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 1, p 113 (2023)
One of the main factors in the poor use of rose fruits (Rosa rugosa) for juice production is the tart-sour taste of the raw material. The aim of the present study was to evaluate the physicochemical characteristics (pH, titratable acidity, total solu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac736879a15748069a41c8bec50dd17c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Новые технологии, Vol 0, Iss 1, Pp 43-49 (2018)
The relevance of the researched problem is determined by the fact that dog-rose fruits contain vitamin C in high concentrations, which has a number of unique beneficial properties, it is a natural antioxidant and detoxicant capable of removing practi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2fa834e6a80843d7ae9e3d8cff97d589
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum: Hortorum Cultus, Vol 18, Iss 5 (2019)
Ellagic acid (EA) is a natural antioxidant, belonging to the group of polyphenolic compounds. It displays a broad spectrum of pro-health effects, ranging from the prevention of cancer to antiviral properties. It is present in many fruit from the rose
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6bc432f89c414ae59e5045283fd4bb0c
Dog rose (Rosa canina L.) is a wild fruit species widely distributed in Croatia in forest edges and agricultural areas. This research discusses the morphological variability of the dog rose fruits in the Mediterranean part of Croatia. Fruits were col
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::ed3ed97291b40d04d583f9196047a161
https://www.bib.irb.hr/1259776
https://www.bib.irb.hr/1259776
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.