Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"rosa roxburghii tratt polysaccharides"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
WANG Qiwen, LUO Qing, XU Yangyang, WANG Ximin, ZENG Congyan, DAI Weibo, PENG Weiwen, DONG Gengting
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 5, Pp 78-85 (2024)
Objective: To explore the protective effect and underlying mechanism of Rosa roxburghii Tratt polysaccharides on isoproterenol (ISO)-induced myocardial ischemia (MI) in mice. Methods: Forty male C57BL/6 mice were equally and randomly divided into fiv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f09df9faaf324084aba61bc44805ea11
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Huizhu, Li, Yan, Ren, Zhihui, Cong, Zhongcheng, Chen, Mengjie, Shi, Lin, Han, Xu, Pei, Jin
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules June 2018 112:473-482
Publikováno v:
Shipin Kexue/ Food Science; 2024, Vol. 45 Issue 5, p78-85, 8p, 6 Cartoon or Caricatures
Publikováno v:
International Journal of Biological Macromolecules. 112:473-482
An extraction assay applying microwave-assisted enzymatic treatment for polysaccharides in Rosa roxburghii was developed using response surface methodology. The process parameters were optimized using Plackett-Burman (PB) design and central composite
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 3, Pp 127-136 (2023)
The purpose of this study was to investigate the ameliorative effects of Rosa roxburghii Tratt fruit polysaccharides (RTFP) on ileal mucosal barrier dysfunction and intestinal inflammation in mice with nonalcoholic fatty liver disease (NAFLD), and th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10987d2478b44c788a8e23ad4a3bc790
Autor:
Yang, Ziyan1 (AUTHOR) zyyang9991@163.com, Chen, Guiyuan1 (AUTHOR) cgylxy@163.com
Publikováno v:
Molecules. Apr2024, Vol. 29 Issue 7, p1575. 30p.
Publikováno v:
Shipin Kexue/ Food Science; 2023, Vol. 44 Issue 3, p127-136, 10p
Autor:
Ihnatowicz, Anna1 (AUTHOR) anna.ihnatowicz@biotech.ug.edu.pl, Siwinska, Joanna1 (AUTHOR), Perkowska, Izabela1 (AUTHOR), Grosjean, Jeremy2 (AUTHOR), Hehn, Alain2 (AUTHOR), Bourgaud, Frederic2 (AUTHOR), Lojkowska, Ewa1 (AUTHOR), Olry, Alexandre2 (AUTHOR) alexandre.olry@univ-lorraine.fr
Publikováno v:
BMC Plant Biology. 8/27/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-17. 17p.