Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"ropey bread"'
Publikováno v:
Microbiology Indonesia, Vol 9, Iss 3 (2015)
Ropey bread is a bacterial spoilage condition of bread. The spoilage involved in ropey bread is primarily due to Bacillus subtilis. Several studies have shown that rope spoilage can be controlled using antimicrobial agents such as acetic acid, lactic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ff28d85f5324fe9b215c5501fe44b54
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.