Zobrazeno 1 - 10
of 931
pro vyhledávání: '"rock samphire"'
Publikováno v:
Entomologist's Record & Journal of Variation. Jul/Aug2024, Vol. 136 Issue Part4, p205-208. 4p.
Autor:
Erdi Eren, Fulya Sarper
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 11, Iss 12, Pp 2250-2257 (2023)
Functional foods are the name given to food groups that, when consumed, have beneficial effects such as promoting and maintaining metabolic health and preventing diseases, rather than just meeting nutritional needs. Rock samphire (Crithmum maritimum
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59031479e45a469c81c671f4b4d7a733
Autor:
Vlahos, Nikolaos, Levizou, Efi, Patsea, Efstathia, Tasiou, Kalliopi, Berillis, Panagiotis, Antonopoulou, Efthimia, Bekiari, Vlasoula, Martou, Natalia, Morfesis, Konstantinos, Lazari, Diamanto, Chatzimavroudis, Christodoulos-Stefanos, Krigas, Nikos, Kormas, Konstantinos, Mente, Elena
Publikováno v:
In Aquaculture 30 June 2023 571
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 2, p 737 (2022)
The recent market trends for functional healthy foods have rekindled the interest in wild edible species and created a market niche for high added value products. The current supply, mainly supported by plants collected from the wild, cannot meet inc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52f1cd2c9c744718ad458b1709247f18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kalliopi Kadoglidou, Maria Irakli, Anastasia Boutsika, Ifigeneia Mellidou, Nikolas Maninis, Eirini Sarrou, Vasiliki Georgiadou, Nikolaos Tourvas, Nikos Krigas, Theodoros Moysiadis, Katerina Grigoriadou, Eleni Maloupa, Aliki Xanthopoulou, Ioannis Ganopoulos
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 4, p 573 (2022)
The traditionally edible aerial parts of rock samphire (Crithmum maritimum L.) could be a valuable functional food or feed ingredient due to their high antioxidant capacity, ascorbic acid content, and rich content in secondary metabolites such as phe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ebf04f9969b14fa6991da5170029aaf3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.