Zobrazeno 1 - 10
of 365
pro vyhledávání: '"roasting process"'
Publikováno v:
Kuangchan zonghe liyong, Vol 45, Iss 4, Pp 123-127 (2024)
This is an article in the field of metallurgical engineering. Torecover copper and iron from a copper smelting slag flotation tailingwith iron grade of 37.42% and copper grade of 1.86%, according to the characteristics of its ore properties, the bitu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b216446c7e34b85bdb608a7294191c0
Autor:
Sabereh Nazari, Jinlong Li, Hamid Khoshdast, Jiahao Li, Cuiling Ye, Yaqun He, Ahmad Hassanzadeh
Publikováno v:
Journal of Materials Research and Technology, Vol 24, Iss , Pp 2113-2128 (2023)
In this research study, a novel process of roasting-assisted flotation was developed for the separation of spent vehicle lithium-ion batteries (LIBs) in the presence of micro-nanobubbles (MNBs). For this purpose, roasting technology along with MNBs w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22cb765bb1934609947449ed9ecfaea0
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 18, Iss 4, Pp 543-559 (2022)
[1]Introduction: Date seed are considered as a valuable by-product from Phoenix dactylifera L. which played an important role in the economy and social life of the people of the Middle East and North Africa region. They consist mostly of carbohydrate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad5cf67b111d4b89afcc9fd6d1abea6d
Autor:
Timbul Raharjo, Yulriawan Dafri, Lutse Lambert Morin, Yulyta Kodrat Prasetyaningsih, Wahyu Tri Atmojo
Publikováno v:
JPPI (Jurnal Penelitian Pendidikan Indonesia), Vol 9, Iss 2 (2023)
Coloring plays an important role as an artistic consideration in pottery products for the export market. Burning technique coloring is one of the innovative finishing techniques that have an antique impression. The purpose of this paper is to experim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f6e3b355d584597a4f0531f14f259ea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Popek, Stanisław, Halagarda, Michał
Publikováno v:
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie / Cracow Review of Economics and Management. 995(1):81-93
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1067662
Autor:
Vera Gottstein, Katrin Krumbügel, Thomas Kuballa, Steffen Schwarz, Enrico Walch, Pascal Walch, Dirk W. Lachenmeier
Publikováno v:
Beverages, Vol 9, Iss 4, p 87 (2023)
The roasting process is an important step in coffee production, leading to important physical and chemical changes that are responsible for the sensory quality of a coffee beverage. Besides the commonly used drum roasters, a newly developed infrared
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb05abe26e044da09c14bf5ee5ea2dd8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.