Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"roast lamb"'
Publikováno v:
Food Science of Animal Products, Vol 2, Iss 1, p 9240054 (2024)
The study aimed to explore the effect of cumin on flavor and protein oxidation of roasted lamb patties at different roasting time (10, 15 and 20 min). The results showed that the addition of cumin and then the reduction of aldehydes and the increase
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/302129d1b1644b4da7a4a50211b15aef
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 7, p 1000 (2022)
Tamarix ramosissima has been widely used as barbecue skewers for the good taste and unique flavor it gives to the meat, but the effects of T. ramosissima on heterocyclic amine (HA) formation in roast lamb are unknown. The influence of T. ramosissima
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f8f133c0b6c4a80a6b8e5e2d38315fc
Publikováno v:
Machines, Vol 9, Iss 8, p 165 (2021)
Innovations in food manufacturing support the agenda for sustainable development goal 9 (SDG9) on industry, innovation and infrastructure. Pursuant to this goal, this study aims to develop an automated multi-spit lamb rotisserie machine that potentia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9dc29395388f4dd9aa1970505a946fa4
Autor:
Xiaopu Ren, Wei Wang, Yingjie Bao, Yuxia Zhu, Yawei Zhang, Yaping Lu, Zengqi Peng, Guanghong Zhou
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 4, p 420 (2020)
Tamarix has been widely used as barbecue skewers to obtain a good taste and a unique flavor of roast lamb in China. Many flavonoids have been identified from Tamarix, which is an important strategy employed to reduce the formation of heterocyclic ami
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f26173bcc223460b932b1c4e9f3af4f4
Publikováno v:
Machines
Volume 9
Issue 8
Machines, Vol 9, Iss 165, p 165 (2021)
Volume 9
Issue 8
Machines, Vol 9, Iss 165, p 165 (2021)
Innovations in food manufacturing support the agenda for sustainable development goal 9 (SDG9) on industry, innovation and infrastructure. Pursuant to this goal, this study aims to develop an automated multi-spit lamb rotisserie machine that potentia
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yaping Lu, Xiaopu Ren, Yawei Zhang, Guanghong Zhou, Wei Wang, Zengqi Peng, Yingjie Bao, Yuxia Zhu
Publikováno v:
Foods
Volume 9
Issue 4
Foods, Vol 9, Iss 420, p 420 (2020)
Volume 9
Issue 4
Foods, Vol 9, Iss 420, p 420 (2020)
Tamarix has been widely used as barbecue skewers to obtain a good taste and a unique flavor of roast lamb in China. Many flavonoids have been identified from Tamarix, which is an important strategy employed to reduce the formation of heterocyclic ami
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.