Zobrazeno 1 - 10
of 1 964
pro vyhledávání: '"river crab"'
Autor:
Fang, Guoai1 (AUTHOR) m220851437@st.shou.edu.cn, Zhao, Yu1 (AUTHOR) y-zhao@shou.edu.cn
Publikováno v:
Sensors (14248220). Dec2024, Vol. 24 Issue 23, p7593. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 16, Pp 280-287 (2023)
In order to understand the effect of heating on the crab taste change of river crab enzymolysis liquid (RCEL), this experiment used high pressure extract of low value river crab (HPEC) as substrate, hydrolyzed with flavor protease to obtain RCEL, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ddc47111cfb147bdbb6a7c576b089fef
Publikováno v:
Transactions of the Chinese Society of Agricultural Engineering. Nov2023, Vol. 39 Issue 22, p178-187. 10p.
Autor:
Guoai Fang, Yu Zhao
Publikováno v:
Sensors, Vol 24, Iss 23, p 7593 (2024)
The removal of back armor marks the first stage in the comprehensive processing of river crabs. However, the current low level of mechanization undermines the effectiveness of this process. By integrating robotic systems with image recognition techno
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/200bda774ca84048a9c292be597b4f69
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Computers and Electronics in Agriculture January 2023 204
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.