Zobrazeno 1 - 10
of 35 752
pro vyhledávání: '"risk to consumers"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lulu Wang, Dapeng Su, Qingsong Yuan, Chenghong Xiao, Min Hu, Lanping Guo, Chuanzhi Kang, Jinqiang Zhang, Tao Zhou
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-18 (2024)
Abstract Like many traditional Chinese herbal medicines, preparations from Radix Dipsaci are at risk of contamination by harmful mycotoxins; however, there have been no reports of actual contamination. In this study, we developed an analytical method
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9815de7a1a6443a3815897f4dc3e4140
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Current Opinion in Food Science February 2024 55
Autor:
Knežević Dragan, Bošnjaković Dušan, Dražić Slavica, Nedić Sreten, Vujanac Ivan, Valčić Olivera, Pantelić Marija, Stojiljković Mojca, Sladojević Željko, Kirovski Danijela
Publikováno v:
Acta Veterinaria, Vol 74, Iss 1, Pp 1-16 (2024)
The study aimed to determine the concentration of energy-related hormones in cow’s milk and to consider them from a public health perspective. Fourteen Holstein cows were subjected to milk and blood sampling on the following days in lactation (DIL)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0909c5da2f0411c870751deb230d7ef
Publikováno v:
In Food Quality and Preference August 2023 110