Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"risk perception and knowledge"'
Autor:
Teresa Aumala, Maria Cardenas, Daniel Vergara, Monserrate Vasconez, Ivan Palacios, Enrique Terán
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 9 (2021)
Background: In an elderly population with hypertension, severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2) is associated with a higher incidence of mortality and a protracted course of clinical symptoms.Objective: To assess the perceived ri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b22b791494ce4a2da2a6d11787674bfd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carlos Alberto Valiente Márquez, René Faustino Espinosa Álvarez, Lázaro Piñeiro Hernández, Marta Matilde Salgado Ríos, Iván Mora Pérez, Emilio del Corral Morales
Publikováno v:
Revista Cubana de Medicina General Integral, Vol 25, Iss 3, p 0 (2009)
INTRODUCCIÓN: las infecciones de transmisión sexual constituyen peligros importantes para la salud humana en el nuevo milenio, y confluyen en la adolescencia, por lo que los jóvenes son los más vulnerables porque son los que se exponen con más f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/faa83a8e2f3e42b7a03bf043fc23aac9
Autor:
Manuela, Tamburro, Vincenza, Anzelmo, Paolo, Bianco, Michela Lucia, Sammarco, Francesco, Salierno, Giancarlo, Ripabelli
Biological risk is a significant issue in workplaces due to continuous modification of work organization and condition.In this pilot study, perception and knowledge of biological risk, as well as adoption of prevention measures were evaluated among c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::8135abfcd24433a136be1b36b06f5213
http://hdl.handle.net/10807/171865
http://hdl.handle.net/10807/171865
Autor:
Canovas, Andres, Ibarra, Irene
El presente articulo se pregunta sobre las diferentes modalidades de utilizacion de recursos basicos, especialmente del recurso agua, en diferentes logixas de organizacion social de la produccion agrolimentaria, Aborda la idea de limite que cabe enco
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______645::31659a53b284bace4a9a2d41c96a4470
http://purl.umn.edu/168386
http://purl.umn.edu/168386
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tamburro M; Cattedra di Igiene, Dipartimento di Medicina e Scienze per la Salute 'Vincenzo Tiberio', Università degli Studi del Molise., Anzelmo V; Istituto di Sanità Pubblica - Sezione di Medicina del Lavoro, Facoltà di Medicina e Chirurgia, Università Cattolica del Sacro Cuore, Roma., Bianco P; Servizio Sanitario Aziendale Rai - Radiotelevisione Italiana Spa, Roma., Sammarco ML; Cattedra di Igiene, Dipartimento di Medicina e Scienze per la Salute 'Vincenzo Tiberio', Università degli Studi del Molise., Ripabelli G; Cattedra di Igiene, Dipartimento di Medicina e Scienze per la Salute 'Vincenzo Tiberio', Università degli Studi del Molise.
Publikováno v:
Giornale italiano di medicina del lavoro ed ergonomia [G Ital Med Lav Ergon] 2018 Dec; Vol. 40 (4), pp. 195-202.