Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"rippening"'
Autor:
Zulman Efendi, Lukman Hidayat
Publikováno v:
Jurnal Teknologi & Industri Hasil Pertanian, Vol 23, Iss 2, Pp 89-96 (2018)
Ambon Curup Banana is a local banana fruit grown in Rejang Lebong Regency, Bengkulu Province which has a short shelf life due to no material addition for delaying rippening. This study was conducted to evaluate the physicochemical changes of ‘Ambon
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f734d260a0154045b31286cf0c11dd77
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 34, Iss 2, Pp 173-179 (2016)
The effect of addition of ripened cheese slurry into retentate on the proteolysis of Iranian ultrafiltered cheese was investigated during 60-day ripening. No significant differences were found in gross composition between experimental samples, howeve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89c0868a84bf4c9a854cc83df381f5d0
Autor:
Lukman Hidayat, Zulman Efendi
Publikováno v:
Jurnal Teknologi & Industri Hasil Pertanian, Vol 23, Iss 2, Pp 89-96 (2018)
Ambon Curup Banana is a local banana fruit grown in Rejang Lebong Regency, Bengkulu Province which has a short shelf life due to no material addition for delaying rippening. This study was conducted to evaluate the physicochemical changes of ‘Ambon
Autor:
Santos, Roberta Oliveira
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFPELUniversidade Federal de PelotasUFPEL.
Made available in DSpace on 2014-08-20T13:42:09Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Dissertacao_Roberta_Oliveira_Santos.pdf: 737750 bytes, checksum: 134e68dec2e207bf399a889e11168e51 (MD5) Previous issue date: 2011-02-16
The maturation can be characteri
The maturation can be characteri
Externí odkaz:
http://repositorio.ufpel.edu.br/handle/ri/1329
Autor:
Santos, Roberta Oliveira
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFPEL
Universidade Federal de Pelotas (UFPEL)
instacron:UFPEL
Universidade Federal de Pelotas (UFPEL)
instacron:UFPEL
Made available in DSpace on 2014-08-20T13:42:09Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Dissertacao_Roberta_Oliveira_Santos.pdf: 737750 bytes, checksum: 134e68dec2e207bf399a889e11168e51 (MD5) Previous issue date: 2011-02-16 The maturation can be characterized a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c450cf1fab47dad0acc9cda37036c09e
http://repositorio.ufpel.edu.br/handle/ri/1329
http://repositorio.ufpel.edu.br/handle/ri/1329
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.