Zobrazeno 1 - 10
of 283
pro vyhledávání: '"ripening process"'
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-16 (2024)
Abstract Background Oxygen concentration is a key characteristic of the fruit storage environment determining shelf life and fruit quality. The aim of the work was to identify cell wall components that are related to the response to low oxygen condit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b977d2b5c765460297cf01e5dce2ed85
Autor:
Zuquan Wang, Chun Xie, Yihong Wu, Haobo Liu, Xuesong Zhang, Huabo Du, Xuejun Li, Chuanli Zhang
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 25, Iss 19, p 10754 (2024)
The color of coffee fruits is influenced by several factors, including cultivar, ripening stage, and metabolite composition. However, the metabolic accumulation of pigments and the molecular mechanisms underlying peel coloration during the ripening p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf32dbb3bd8046af9645e381b589e216
Autor:
Na Ge, Jin-Shan Jia, Ling Yang, Rong-Mei Huang, Qing-Yan Wang, Cui Chen, Zhen-Gui Meng, Long-Geng Li, Jun-Wen Chen
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 23, Iss 1, Pp 1-17 (2023)
Abstract Background Panax notoginseng (Burk) F.H. Chen is an essential plant in the family of Araliaceae. Its seeds are classified as a type of morphophysiological dormancy (MPD), and are characterized by recalcitrance during the after-ripening proce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3120f1a0cbd4e80b9231c872d95d9fd
Publikováno v:
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca: Horticulture, Vol 79, Iss 2, Pp 8-15 (2022)
Grape ripening is a very complex biochemical process on which the quality of the must and the wine depends, its evolution being differentiated according to the variety and the climatic conditions. The current global and zonal climate changes are also
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/374366e4c84d4c9d93ee27ba2db865d9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 7, Pp 125-131 (2022)
Based on the monitoring of fruit quality changes from the veraison period to harvest in eight Cabernet Sauvignon vineyards at the eastern foot of Helan Mountain, the fruit development process and quality differences at harvest time of Cabernet Sauvig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c27433069220462ea1a254de57175d08
Autor:
Qing-Yan Wang, Ling Yang, Na Ge, Jin-Shan Jia, Rong-Mei Huang, Cui Chen, Zhen-Gui Meng, Long-Gen Li, Jun-Wen Chen
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
The seeds of Panax notoginseng (Burk.) F. H. Chen are typically characterized by their recalcitrance and after-ripening process and exhibit a high water content at harvest as well as a high susceptibility to dehydration. Storage difficulty and the lo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d62b0f319bf441ea897483760c49b199
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.