Zobrazeno 1 - 10
of 199
pro vyhledávání: '"ripening period"'
Autor:
Halici Demir, Fatmagül a, ⁎, Kaptan, Binnur b
Publikováno v:
In International Dairy Journal March 2025 162
Autor:
Ping-Hsiu Huang, Yu-Tsung Cheng, Wen-Chien Lu, Po-Yuan Chiang, Jui-Lin Yeh, Chiun-Chuang (Roger) Wang, Yu-Shen Liang, Po-Hsien Li
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 10, Iss 4, p 384 (2024)
Banana is a typical tropical fruit that is widely cultivated in tropical and subtropical regions, and consumed daily because of its superior nutritional profile. This study aimed to investigate the changes in bananas’ physicochemical properties and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d83329029d7c47838c239bae97f6ad23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G. T. Balakay, S. A. Selitskiy
Publikováno v:
Научный журнал Российского НИИ проблем мелиорации, Vol 11, Iss 1 (2021)
Purpose: selection of soybean varieties that meet the climatic conditions of Rostov region, adaptable to the cultivation technology on irrigated lands. Materials and methods. The studies were carried out in Rostov region on heavy loamy meadow chernoz
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d82aeef080024f55bcfcff2c5e8464ec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jafar Mohammadzadeh Milani, Shohreh Khedmati, Azadeh Ghorbani Hasansarai, Abdolkhalegh Golkar
Publikováno v:
Pizhūhish va Nuāvarī dar ̒Ulūm va Sanāyi̒-i Ghaz̠āyī, Vol 6, Iss 1, Pp 103-114 (2017)
In this research, the effect of tragacanth gum (Astragalusgummifer) at five different concentrations of 0.25, 0.5, 0.75 and 1 gram of gum per 1 kg of consumed milk on physicochemical (moisture, ash, pH, salt, fat and protein), colorimetric measuremen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/406520d1f92a463a8e5f9fe6aa1aa371