Zobrazeno 1 - 10
of 20 199
pro vyhledávání: '"ripening period"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites. Apr-Jun2024, Vol. 75 Issue 2, p1-14. 14p.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 75, Iss 2 (2024)
In the present study, Erkence olive fruits were examined during two harvest periods and in two orchards close to the sea at low altitude (A) and far from the sea at higher altitude (B). Olives from the sea-facing northeast (NE) and land-facing southw
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/23f9f6deca264223b57e184b2a073552
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Babaoğlu, Ali Samet, Karakaya, Mustafa
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science September 2022 29
Autor:
Dmytro S. Tymchuk
Publikováno v:
Acta Agrobotanica, Vol 76, Pp 1-11 (2023)
In three-year experiments, we studied the effect of air temperature during grain ripening on the content of palmitic acid glycerides in the oils of corn ( Zea mays L.) inbred lines of common type as well as inbred lines - carriers of sh1 and wx mutat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da776c5e05c54ba98536960524e941d8
Autor:
Tymchuk, Dmytro S.1 (AUTHOR) dstymchuk@yahoo.com
Publikováno v:
Acta Agrobotanica. 2023, Vol. 76, p1-11. 11p. 6 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.