Zobrazeno 1 - 10
of 137
pro vyhledávání: '"ripening index"'
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alexandra Olmo-Cunillera, Julián Lozano-Castellón, Maria Pérez, Eleftherios Miliarakis, Anna Tresserra-Rimbau, Antònia Ninot, Agustí Romero-Aroca, Rosa Maria Lamuela-Raventós, Anna Vallverdú-Queralt
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 10, Iss 11, p 1819 (2021)
To meet the growing demand for high-quality extra-virgin olive oil (EVOO) with health-promoting properties and pleasant sensory properties, studies are needed to establish optimal production parameters. Bioactive components of EVOO, including phenoli
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d51a19846ed44e99a6830b1cc2329a36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista Ciência Agronômica, Vol 43, Iss 1, Pp 177-183 (2012)
The experiment was carried out in the experimental orchard in Prislonica near Cacak (Western Serbia) on poor and acidic soil in 2008 and 2009 (second and third year after planting) to determine the effects of Mirobalan rootstock and Blackthorn inters
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94863043edb840a486417b4728388bc1
Autor:
Maria Pérez, Anna Tresserra-Rimbau, Julián Lozano-Castellón, Agustí Romero-Aroca, Alexandra Olmo-Cunillera, Anna Vallverdú-Queralt, Rosa M. Lamuela-Raventós, Antònia Ninot, Eleftherios Miliarakis
Publikováno v:
Antioxidants
Volume 10
Issue 11
Dipòsit Digital de la UB
Universidad de Barcelona
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Antioxidants, Vol 10, Iss 1819, p 1819 (2021)
Volume 10
Issue 11
Dipòsit Digital de la UB
Universidad de Barcelona
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Antioxidants, Vol 10, Iss 1819, p 1819 (2021)
To meet the growing demand for high-quality extra-virgin olive oil (EVOO) with health-promoting properties and pleasant sensory properties, studies are needed to establish optimal production parameters. Bioactive components of EVOO, including phenoli