Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"ripening in oil"'
Autor:
Stefani Levak, Luna Maslov Bandić, Katarina Sopko Stracenski, Iva Dolenčić Špehar, Samir Kalit, Ante Rako, Milna Tudor Kalit
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 74, Iss 4, Pp 263-275 (2024)
The aim of this study was to determine the total polyphenol and flavonoid content, antioxidant properties and fatty acid profile of semi-hard goat cheese ripened in an oil mixture (Mljet’s extra virgin olive oil and refined sunflower oil; 50:50) fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/261fba21d78c454ab6895f97d6317c58
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 12, Pp 8493-8503 (2023)
ABSTRACT: The aim of this paper was to determine the influence of ripening of semi-hard goat cheese in oil (mixture of Mljet's extra-virgin olive oil and refined sunflower oil; 50:50) on its physicochemical composition and sensory properties, as well
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a467e3242fa6470f94613dff116baa15
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.