Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"ripeness degree"'
Autor:
Carmen Rosa Quintero Pimiento, Paula Virginia Fernández, Marina Ciancia, Alex López-Córdoba, Silvia Goyanes, María Alejandra Bertuzzi, María Laura Foresti
Publikováno v:
Polymers, Vol 15, Iss 21, p 4263 (2023)
Edible films based on fruit and vegetable purees combined with different food-grade biopolymeric binding agents (e.g., pectin, gelatin, starch, sodium alginate) are recognized as interesting packaging materials that benefit from the physical, mechani
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4135190d017f47dd9cf2d134fc0652d7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olena Herasymchuk, Nina Osokina, Nataliy Falendysh, Kristina Belinska, Kateryna Kostetska, Hennadii Tkachenko, Inna Bobel, Ludmila Pusik, Hryhorii Podpriatov
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, Vol 2, Iss 11 (110), Pp 33-40 (2021)
The process of ice formation in the pericarp of black currant depends on the pomological variety, the degree of ripeness of the fruit, and the method of freezing. During the slow and fast freezing of black currant, four ranges of fruit cooling temper
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9b55a11a4b303b575f90abe9726296e7
https://zenodo.org/record/4770240
https://zenodo.org/record/4770240
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Vol. 2 No. 11 (110) (2021): Technology and Equipment of Food Production; 33-40
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 2 № 11 (110) (2021): Технологии и оборудование пищевых производств; 33-40
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 2 № 11 (110) (2021): Технології та обладнання харчових виробництв; 33-40
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 2 № 11 (110) (2021): Технологии и оборудование пищевых производств; 33-40
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 2 № 11 (110) (2021): Технології та обладнання харчових виробництв; 33-40
The process of ice formation in the pericarp of black currant depends on the pomological variety, the degree of ripeness of the fruit, and the method of freezing. During the slow and fast freezing of black currant, four ranges of fruit cooling temper
Autor:
Vlаdimir Pusik, Sergey Denisenko, Nina Lyubymova, Veronika Bondarenko, Lidiya Kononenko, Oksana Sergienko, Artur Rozhkov, Ludmila Pusik
Sowing parsnip is recommended to be harvested in the stage of technical ripeness that takes place in 120–150 days after sprouts. A ripeness degree cannot be determined by a root size, because in this case planting conditions and agrotechnique play
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::453f5425b1fc62f82b8f8761a0709716
https://zenodo.org/record/3635807
https://zenodo.org/record/3635807
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sensors and actuators. A, Physical
201 (2013): 487–496. doi:10.1016/j.sna.2013.07.033
info:cnr-pdr/source/autori:E. Macrelli, A. Romani, R. P. Paganelli, E. Sangiorgi, M. Tartagni/titolo:Piezoelectric transducers for real-time evaluation of fruit firmness. Part I:Theory and development of acoustic techniques/doi:10.1016%2Fj.sna.2013.07.033/rivista:Sensors and actuators. A, Physical (Print)/anno:2013/pagina_da:487/pagina_a:496/intervallo_pagine:487–496/volume:201
201 (2013): 487–496. doi:10.1016/j.sna.2013.07.033
info:cnr-pdr/source/autori:E. Macrelli, A. Romani, R. P. Paganelli, E. Sangiorgi, M. Tartagni/titolo:Piezoelectric transducers for real-time evaluation of fruit firmness. Part I:Theory and development of acoustic techniques/doi:10.1016%2Fj.sna.2013.07.033/rivista:Sensors and actuators. A, Physical (Print)/anno:2013/pagina_da:487/pagina_a:496/intervallo_pagine:487–496/volume:201
This paper presents a non-destructive method for evaluating the firmness of fruits. Three novel stiffness indexes based on acoustic methods and involving Young's modulus and sound propagation velocity are proposed. The theoretical background leading
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d9996c862372cfd2d45b19543f433103
http://hdl.handle.net/11585/176878
http://hdl.handle.net/11585/176878
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.