Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"ripen"'
Autor:
Samir Kalit, Iva Dolenčić Špehar, Ante Rako, Darija Bendelja Ljoljić, Seval Sevgi Kirdar, Milna Tudor Kalit
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 8, p 404 (2024)
The aim of this study is to provide an overview of the specificities (milk characteristics, production process, ripening biochemistry, composition, and sensory properties) and novelties of the world-famous traditional cheeses of the Eastern Mediterra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a242797f172d468eb98f58f0cdb98a90
Autor:
Bei Wang, Qing Meng, Lin Xiao, Ruili Li, Chunhai Peng, Xueli Liao, Jingna Yan, Honglin Liu, Guanhua Xie, Chi-Tang Ho, Huarong Tong
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 11, Iss 3, Pp 618-626 (2022)
Pu-erh ripen tea becomes popular worldwide owing to its unique taste and aroma. In the present study, volatile compounds from Pu-erh ripen tea were extracted using a solvent assisted flavor evaporation (SAFE) and analyzed with a gas chromatography-ma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/511c421623854453a772bd4d6170320b
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 10, Iss , Pp 100416- (2022)
An experiment was conducted at the horticulture laboratory of Prithu Technical College, Deukhuri, Dang, Nepal from 17th to September 30, 2021 to determine a suitable ripening agent for bananas. The experiment was set up in a Completely Randomized Blo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d1e09643b2a487d858ae8495b442995
Publikováno v:
Horticultural Science, Vol 46, Iss 3, Pp 132-137 (2019)
The main purpose of this study was to highlight the nutraceutical value of the tomato fruit for five hybrids recently introduced in culture, during the harvesting phases: mature green, half ripen and full ripen: 'Antalya', 'Cemil', 'Lorely', 'Tiger'
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b73bf00c60d4c7d8569630747fa0282
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 11, Iss 11, p 2245 (2022)
Carotenoids are not only photosynthetic and photoprotective pigments in plants, but also essential antioxidative nutrients for human health. The fruit is the main plant organ that synthesizes and sequestrates carotenoids. Fruit ripening is a complica
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ed38d663bb44dcfa32fad237d260ff5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.