Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"rice shape"'
Autor:
Agus Riyanto, Dyah Susanti, Sugiyono Sugiyono, Ponendi Hidayat, Suprayogi Suprayogi, Totok Agung Dwi Haryanto
Publikováno v:
AGRIVITA Journal of Agricultural Science, Vol 46, Iss 2, Pp 355-366 (2024)
Rice length and shape are the important quality traits in rice that affect consumer acceptance and price. Rice length and shape can be improved through crosses followed by selection. Genetic parameters influence effective selection. The research obje
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/57c92c9c52c84b8ea8a340c56dbe3ac2
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 8, Iss 1, Pp 461-6 (2023)
Length and shape of rice are important physical qualities that determine public acceptance of a variety and determine the price. Improvement of length and shape of rice requires information on the genetic parameters of these traits. Diallel analysis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d3d338d4e53401ebae6b7e82945b58f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.