Zobrazeno 1 - 10
of 157
pro vyhledávání: '"rice koji"'
Autor:
Kota Naganuma, Youji Nakagawa, Susumu Kokubo, Takuya Hashimoto, Kayo Higuchi, Naoko Ariizumi, Masayuki Hayakawa, Hideki Yamamura
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment, Vol 37, Iss 1 (2023)
Rice koji is a raw material used in the production of sake; however, details regarding the microbial flora and their dynamics in rice koji during the production process are poorly understood. Clarifying these issues can contribute to proposing a meth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6359ea388524824aabeab0c13172bdf
Autor:
Takakazu Yagi, Koji Ataka, Kai-Chun Cheng, Hajime Suzuki, Keizaburo Ogata, Yumiko Yoshizaki, Kazunori Takamine, Ikuo Kato, Shouichi Miyawaki, Akio Inui, Akihiro Asakawa
Publikováno v:
Food & Nutrition Research, Vol 64, Iss 0, Pp 1-9 (2020)
Background: Red rice koji (RRK), prepared by growing Monascus species on steamed rice, has been reported to lower blood glucose levels in diabetic animal models. However, the action mechanism is not yet completely understood. Objective: The objective
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f7d26c05e3f4c5ba49af17135fbd5a3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chun-Hsiang Hung, Su-Der Chen
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 17, p 5700 (2022)
When peanuts germinate, bioactive compounds such as resveratrol (RES), γ-aminobutyric acid (GABA), isoflavones, and polyphenol compounds are generated. Peanut kernels were germinated in the dark for two days, and stimuli including soaking liquid, ri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a26d9987368b4da48c484dfef3cadc6c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Tropical Biodiversity and Biotechnology, Vol 3, Iss 1, Pp 8-17 (2018)
The suitability of corn kernel as raw material to produce miso fermented by rice-koji containing Aspergillus oryzae and Rhizopus oligosporus has been investigated. The optimization was conducted on two important factors in miso production namely mold
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b021489335b4d2393405f91c30f088f
Autor:
Hyunji Lee, Sunmin Lee, Seoyeon Kyung, Jeoungjin Ryu, Seunghyun Kang, Myeongsam Park, Choonghwan Lee
Publikováno v:
Metabolites, Vol 11, Iss 8, p 524 (2021)
Rice koji, used as a starter for maximizing fermentation benefits, produces versatile end products depending on the inoculum microbes used. Here, we performed metabolite profiling to compare rice koji fermented with two important filamentous fungus,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ed83d821452430eb56a7452177c527d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.