Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"rice fermented food"'
Autor:
Papan Kumar Hor, Shilpee Pal, Joy Mondal, Suman Kumar Halder, Kuntal Ghosh, Sourav Santra, Mousumi Ray, Debabrata Goswami, Sudipta Chakrabarti, Somnath Singh, Sanjai K. Dwivedi, Miklós Takó, Debabrata Bera, Keshab Chandra Mondal
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
The present study has been aimed at evaluating the antiobesity, antihyperglycemic, and antidepressive potentials of Asparagus racemosus starter-based rice fermented foods. High-throughput NGS technology has revealed a number of bacterial genera in th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/871974574b1040109588278e509e7eb9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hor, Papan K.1, Ghosh, Kuntal2, Halder, Suman Kumar1, Mondal, Subhadeep3 mondalkc@gmail.com, Mondal, Keshab Chandra1
Publikováno v:
Indian Journal of Experimental Biology. Sep2022, Vol. 60 Issue 9, p701-712. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Keshab Chandra Mondal, Suman Kumar Halder, Miklós Takó, Kuntal Ghosh, Papan Kumar Hor, Debabrata Goswami
Publikováno v:
Systems Microbiology and Biomanufacturing
Graphic abstract The popularity of traditional fermented food products is based on their healthiness. The addition of a starter brings consistent, desirable, and predictable food changes with improved nutritive, functional, and sensory qualities. The
Publikováno v:
Indian Journal of Experimental Biology. 60
Autor:
Papan Kumar Hor, Shilpee Pal, Joy Mondal, Suman Kumar Halder, Kuntal Ghosh, Sourav Santra, Mousumi Ray, Debabrata Goswami, Sudipta Chakrabarti, Somnath Singh, Sanjai K. Dwivedi, Miklós Takó, Debabrata Bera, Keshab Chandra Mondal
Publikováno v:
Frontiers in microbiology. 13
The present study has been aimed at evaluating the antiobesity, antihyperglycemic, and antidepressive potentials of Asparagus racemosus starter-based rice fermented foods. High-throughput NGS technology has revealed a number of bacterial genera in th
Autor:
Hor, Papan Kumar, Goswami, Debabrata, Ghosh, Kuntal, Takó, Miklós, Halder, Suman Kumar, Mondal, Keshab Chandra
Publikováno v:
Systems Microbiology and Biomanufacturing; 20210101, Issue: Preprints p1-10, 10p
Autor:
Bragais, Edward Kevin B.1,2, Medina, Paul Mark B.1 pmbmedina@post.upm.edu.ph
Publikováno v:
Journal of Biology / TẠp chí Sinh HỌc. Sep2024, Vol. 46 Issue 3, p1-15. 15p.