Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"rice crust"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 12, Pp 289-297 (2023)
Comparative analysis of aroma-active compounds in large-leaf yellow tea and rice crust was carried out via headspace solid phase micro-extraction (HS-SPME) combined with gas chromatography-olfactometry-mass spectrometry (GC-O-MS) to elucidate the mat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3db41bdd1c8844169c2934402c7cbdd1
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 7, Pp 181-190 (2022)
In order to increase the flavor of rice crust and improve the nutritional value of products, rice and yellow tea were used as raw materials to develop rice crust with yellow tea. The process formula was optimized by response surface methodology, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b51d35feb8274af0ab8a368725b24d25
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.