Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"ribeye muscle"'
Autor:
Laurena Silva Rodrigues, Jamile Andréa Rodrigues da Silva, José de Brito Lourenço-Júnior, André Guimarães Maciel e Silva, André Martinho de Almeida, Miguel Pedro Mourato, Vinícius Costa Gomes de Castro, Andréia Santana Bezerra, Welligton Conceição da Silva, José António Mestre Prates
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 10 (2023)
Healthy food must have an adequate balance of macroelements, such as calcium or phosphorus and, microelements, such as iron, copper. This study aimed to evaluate the influence of three extensive systems, during the dry and rainy seasons, and an inten
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf6ce8b65b8f4386b120f6d786d6f7f4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Juntu, Jaber
Meat Grading represents a major concern for the meat industry, as it sets the basis for pricing meat based on its quality. The current practice to assess marbling grade is done by human experts by looking at the ribeye muscle between the 12$\sp{th}$
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______453::76d40a55dc483038560c194f801bf6be
https://hdl.handle.net/10214/22195
https://hdl.handle.net/10214/22195