Zobrazeno 1 - 10
of 141
pro vyhledávání: '"ribeye area"'
Autor:
Bárbara Silva-Vignato, Luiz L. Coutinho, Mirele D. Poleti, Aline S. M. Cesar, Cristina T. Moncau, Luciana C. A. Regitano, Júlio C. C. Balieiro
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 20, Iss 1, Pp 1-13 (2019)
Abstract Background Positively correlated with carcass weight and animal growth, the ribeye area (REA) and the backfat thickness (BFT) are economic important carcass traits, which impact directly on producer’s payment. The selection of these traits
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b59a3afb51949ec91bf8f5f75d27769
Publikováno v:
Animals, Vol 12, Iss 15, p 1986 (2022)
Hempseed meal (HSM) is the byproduct of hemp seeds and is rich in crude protein and fiber, making it an ideal candidate as a feedstuff for ruminants. The objective of the present study is to evaluate the effects of feeding different levels of HSM on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/245a9d08242a4e41b44f5dbb249c1772
Autor:
Bárbara Silva-Vignato, Luiz L. Coutinho, Aline S. M. Cesar, Mirele D. Poleti, Luciana C. A. Regitano, Júlio C. C. Balieiro
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 18, Iss 1, Pp 1-13 (2017)
Abstract Background Commercial cuts yield is an important trait for beef production, which affects the final value of the products, but its direct determination is a challenging procedure to be implemented in practice. The measurement of ribeye area
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9adb5292d8964202afc37e77add9f051
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karine Regina Alves, Leandro das Dores Ferreira da Silva, Edson Luís Azambuja Ribeiro, Geisi Loures Guerra, Fernando Henrique Pereira de Paiva, Éderson Luis Henz
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Animal Sciences, Vol 38, Iss 2 (2016)
The aim was to evaluate the feeding behavior, carcass characteristics and meat quality of Nelore heifers fed sunflower pie replacing cottonseed meal. They were used 30 heifers with average initial weight of 274 kg ± 28 kg and average age of 24 month
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f430921df414c1fb91c463038823b29
Autor:
Érico Rodrigues, Mário De Beni Arrigoni, André Mendes Jorge, Waldmaryan Bianchini, Cyntia Ludovico Martins, Cristiana Andrighetto
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Vol 39, Iss 3, Pp 625-632 (2010)
Objetivou-se avaliar o crescimento de novilhas de diferentes grupos genéticos no sistema de produção superprecoce. Utilizaram-se 132 novilhas dos seguintes grupos genéticos: 18 ¾ Canchim × ¼ Nelore (¾ CN); 18 ½ Canchim × ½ Nelore (½ CN);
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84f5e1dd4f324226a633fea601d44fdf
Autor:
Saulo da Luz e Silva, Paulo Roberto Leme, Soraia Marques Putrino, Dante Pazzanese Duarte Lanna
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Vol 35, Iss 2, Pp 607-612 (2006)
Realizou-se este trabalho com o objetivo de estudar os efeitos do nível de concentrado na dieta e do tempo de confinamento sobre o peso vivo, a área de olho-de-lombo (AOLU), a espessura de gordura subcutânea (EGSU) entre a 12ª e a 13ª costelas e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/550f426d2bc048d29af9bf5c3b78ec83
Autor:
Saulo da Luz e Silva, Evaldo Antonio Lencioni Titto, Paulo Roberto Leme, Luciane Silva Martello, Angélica Simone Cravo Pereira, Rafael Martins Titto, José Carlos Machado Nogueira Filho, Albino Luchiari Filho
Publikováno v:
Scientia Agricola, Vol 62, Iss 5, Pp 423-426 (2005)
There is a paucity of information in the literature on body composition changes in Nellore cattle and its crosses, mainly on heifers and intact males. Ultrasound is a useful, low cost tool to easily obtain this information, with minimal animal stress
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1340367b5cc84a68aa922b3069581d98