Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"rib-eye camera"'
Autor:
José Segura, Jennifer L. Aalhus, Nuria Prieto, Ivy L. Larsen, Manuel Juárez, Óscar López-Campos
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 5, p 1118 (2021)
This study determined the potential of computer vision systems, namely the whole-side carcass camera (HCC) compared to the rib-eye camera (CCC) and dual energy X-ray absorptiometry (DXA) technology to predict primal and carcass composition of cull co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e31fbd3633bf48ee81871b287f4f6266
Autor:
Jennifer L. Aalhus, Nuria Prieto, Ivy L. Larsen, José Segura, Manuel Juárez, Óscar López-Campos
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 5
Foods, Vol 10, Iss 1118, p 1118 (2021)
Volume 10
Issue 5
Foods, Vol 10, Iss 1118, p 1118 (2021)
This study determined the potential of computer vision systems, namely the whole-side carcass camera (HCC) compared to the rib-eye camera (CCC) and dual energy X-ray absorptiometry (DXA) technology to predict primal and carcass composition of cull co
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.