Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"rheopectic fluid"'
Publikováno v:
Journal of Applied Fluid Mechanics, Vol 16, Iss 10, Pp 1916-1926 (2023)
In the present work, the dynamics of a single spherical gas bubble surrounded by a rheopectic fluid obeying the Quemada model is numerically investigated while the bubble undergoes oscillatory motion due to acoustic forcing. The generalized form of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fdafad7d336e4f12a4b854752e7b9260
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science and Technology, Iss 0 (2018)
Food Science and Technology v.39 n.3 2019
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 29 NOV 2018
Food Science and Technology, Volume: 39, Issue: 3, Pages: 684-690, Published: 29 NOV 2018
Repositório Institucional da UFPA
Universidade Federal do Pará (UFPA)
instacron:UFPA
Food Science and Technology v.39 n.3 2019
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 29 NOV 2018
Food Science and Technology, Volume: 39, Issue: 3, Pages: 684-690, Published: 29 NOV 2018
Repositório Institucional da UFPA
Universidade Federal do Pará (UFPA)
instacron:UFPA
O Tucupi, que é muito apreciado na região Norte do Brasil, é um líquido fermentado derivado da mandioca ( Manihot esculenta Crantz) e foi levado para o exterior por suas características exóticas. Este estudo teve como objetivo avaliar o comport
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.