Zobrazeno 1 - 10
of 4 110
pro vyhledávání: '"rheological properties of dough"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
نفیسه عبدالله زا1, حجت کاراژیان1 Hojjat_karazhiyan@yahoo.com
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Jul2024, Vol. 21 Issue 149, p114-128. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zong, Yao1 (AUTHOR), Tian, Shuangqi1 (AUTHOR) tianshuangqi@haut.edu.cn, Zhang, Yan1 (AUTHOR), Liu, Zixuan1 (AUTHOR), Chen, Zhicheng1 (AUTHOR) chen_1958@163.com
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Nov2022, Vol. 46 Issue 11, p1-13. 13p.
Autor:
Chochkov, Rosen1, Savov, Miroslav1, Gotcheva, Velitchka2, Papageorgiou, Maria3, Rocha, João Miguel4,5,6, Baev, Vesselin7, Angelov, Angel2 angelov@uft-bio.com
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2023, Vol. 35 Issue 3, p115-129. 15p.