Zobrazeno 1 - 10
of 18 644
pro vyhledávání: '"rgd peptides"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Forero, Juan Carlos1 juan.forero@uvm.cl, Carvajal, Karina2 karina.carvajal@postgrado.uv.cl, Guzmán, Fanny3 fanny.guzman@pucv.cl, Acevedo, Cristian4 cristian.acevedo@usm.cl, Osses, Nelson5,6 nelson.osses@pucv.cl, Santana, Paula7 nelson.osses@pucv.cl
Publikováno v:
Biomimetics (2313-7673). Jul2023, Vol. 8 Issue 3, p323. 15p.
Autor:
Choi, Seung Woo1 (AUTHOR), Hong, Hye Kyoung1 (AUTHOR), Jeon, Jehwi2,3 (AUTHOR), Choi, Ji Young4,5 (AUTHOR), Kim, Minah1 (AUTHOR), Kim, Pilhan2,3 (AUTHOR), Lee, Byung Chul4 (AUTHOR) leebc@snu.ac.kr, Woo, Se Joon1 (AUTHOR) leebc@snu.ac.kr
Publikováno v:
Cells (2073-4409). Jul2023, Vol. 12 Issue 14, p1902. 14p.
Autor:
Zhang, Shunyao1 (AUTHOR), Tamura, Atsushi1 (AUTHOR) tamura.org@tmd.ac.jp, Yui, Nobuhiko1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Biomolecules (2218-273X). Feb2024, Vol. 14 Issue 2, p223. 21p.
Autor:
Peng, Wei, Xie, Yong, Liu, Yudong, Xu, Jiaqi, Yuan, Feifei, Li, Chengjun, Qin, Tian, Lu, Hongbin, Duan, Chunyue, Hu, Jianzhong
Publikováno v:
In Journal of Controlled Release September 2023 361:750-765
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cosmetics, Vol 11, Iss 5, p 171 (2024)
Galloyl–RGD is a novel compound that combines gallic acid with RGD peptides (arginine, glycine, and asparaginic acid) to overcome the problems associated with gallic acid, such as instability at high temperatures and low solubility. In this study,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6185e31351b45c1bd1c68aff8bca848