Zobrazeno 1 - 10
of 5 497
pro vyhledávání: '"reverse micelles"'
Autor:
Chenxian Yang, Tianci Li, Tingwei Zhu, Xiaojie Duan, Yibao Chen, Yandong Xu, Fusheng Chen, Kunlun Liu
Publikováno v:
Grain & Oil Science and Technology, Vol 7, Iss 1, Pp 60-67 (2024)
The liquid-liquid extraction method using reverse micelles can simultaneously extract lipid and protein of oilseeds, which have become increasingly popular in recent years. However, there are few studies on mass transfer processes and models, which a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6483c7319d934636a712241fcbf74a53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biosensors, Vol 14, Iss 7, p 338 (2024)
Terahertz spectroscopy has unique advantages in the study of biological molecules in aqueous solutions. However, water has a strong absorption capability in the terahertz region. Reducing the amount of liquid could decrease interference with the tera
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a90581bdf48424184bacdae50f373f5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Joaquín Velasco, María-Jesús Gil, Yun-Qi Wen, Aída García-González, María-Victoria Ruiz-Méndez
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 11, p 1993 (2023)
It has been proposed that lipid oxidation reactions in edible oils primarily occur in reverse micelles (RM) of amphiphilic components. While the prooxidative effect of RM has been demonstrated, the mechanism involved is not fully understood. Both red
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2bee9ad159745e8b40e335f0867f5f8
Publikováno v:
Bulletin of Chemical Reaction Engineering & Catalysis, Vol 17, Iss 1, Pp 157-162 (2022)
The oxidation of ascorbic acid by K3[Fe(CN)6] was studied in reverse micellar systems composed of CTAB (Cetyltrimethylammonium bromide), and it was found the observed first order (k1(aq) = 5.2×10−5 s−1, k1(rev) = 61.4×10−4 s−1) rate constan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3817d3c3a27d42bc805ba334d5e5057a