Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"retsina"'
Autor:
Alexandros Nakas, Christina Virgiliou, Dionysia Samara, Eleni Kechri, Andreana N. Assimopoulou
Publikováno v:
Exploration of Foods and Foodomics, Vol 2, Iss 5, Pp 497-524 (2024)
Aim: Three factors that affect the chemical composition and perceptible aroma of Retsina—a distinguished Greek wine, crafted by infusing resin harvested from the Aleppo pine (Pinus halepensis Mill.) into the fermentation process of white or rosé w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4059471a5121415bbbb15aeff9c02d0e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Efthalia Stathi, Aristeidis Parmakelis, Panayiota Kotsakiozi, Konstantinos Kougioumoutzis, Panayiotis Trigas
Publikováno v:
Diversity, Vol 13, Iss 152, p 152 (2021)
Diversity
Volume 13
Issue 4
Diversity
Volume 13
Issue 4
The Mediterranean basin constitutes one of the largest global biodiversity hotspots, hosting more than 11,000 endemic plants, and it is recognised as an area with a high proportion of threatened taxa. Nevertheless, only a tiny fraction of the threate
Publikováno v:
International Journal of Food Studies, Vol 1, Iss 1 (2012)
Wine contains natural antioxidants such as phenolic compounds also known as bioactive compounds. Samples of commercially available Greek wines were analyzed in order to determine this phenolic content. For the analysis, Reversed Phase-High Performanc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba7ca7423df44143a081d7eeb6b978ac
Publikováno v:
International Journal of Food Studies, Vol 1, Iss 1 (2012)
Wine contains natural antioxidants such as phenolic compounds also known as bioactive compounds. Samples of commercially available Greek wines were analyzed in order to determine this phenolic content. For the analysis, Reversed Phase-High Performanc
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.